NYE MUSIKUDGIVELSER

Marc Facchini: Breve fra Babylon

Marc Facchini trækker med sine to første singler, ” Betaler For At Puste” og ”Han Hedder Boyan”, linjerne op for et album, som i høj grad forholder sig til den verden vi lever i. Med albumtitlen Breve fra Babylon minder han poetisk om fortællingen om et rige og dets forfald.

Sangene er ligeså følsomme, som de er direkte – både i politisk frustration, i inderligt håb og i den kærlighed vi næres af. Fra det helt intime som på videoudgivelsen af Igen til vores fælles store ansvar for hinanden på singlerne Betaler For At Puste og Han Hedder Boyan.

“Breve Fra Babylon er et album om usunde relationer. Til sig selv såvel som til sin omverden. Det er sange, der dokumenterer en meget svær tid i mit liv, hvor jeg på flere forskellige planer har haft fænomenet undergang meget tæt inde på livet. I den sangcyklus er ‘Han Hedder Boyan’ et lille lys i mørket. En sang hvor fortællestemmen på den ene side føler afmagt over hvor meget plastic der er i verdenshavene, men på den anden side finder en optimisme i det faktum, at der faktisk er nogle mennesker derude, som forsøger at skabe en bedre verden. Der er håb for fremtiden, og i den her sammenhæng hedder håbet Boyan Slat.”

Albummet ”Breve fra Babylon” udkommer 11. november 2022

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *