NYE MUSIKUDGIVELSER

Gurli Octavias nye moniker kalder til krig for kærlighed

Gurli Octavia har sat sig fri af sit navn og relancerer sig selv under monikeren Summer Fry. Den første single er den klubbede protestsang We Do It For Love, der udkommer 2. september.

Mere end 2 millioner plays på Spotify

Gurli Octavia har med mere end 2 millioner plays på Spotify været godt i gang med at bygge sit navn op, siden hun debuterede i 2017. I anmeldelserne af debutalbummet I Could Be Blossoming Instead fra 2021 blev hun udråbt til både årtiets og århundredets stemme. Så det er et modigt kunstnerisk valg, hun tager nu med nylanceringen af sig selv under navnet Summer Fry.

“Jeg var nødt til at opløse mig selv, for at blive mig selv. I starten var det et narrativ jeg skabte i mit hoved, for at skabe et space med kreativ frihed, hvor jeg kunne skabe modigt uden grænser og udenfor andres forventninger og holdninger. Som det skred frem blev det tydeligt for mig, at jeg aldrig havde følt mig mere fri som artist og som menneske. Jeg var ikke længere “Gurli Octavia”, og jeg kunne ikke vende om. Det kunne ikke være anderledes. Jeg glæder mig sindssygt meget til at lade det udfolde sig herfra, og vise al den musik jeg har arbejdet på det seneste år”, fortæller hun.

Skrevet og produceret under en måneds togrejse

We Do It For Love er skrevet og produceret under en måneds togrejse rundt i Europa i foråret, hvor Gurli bl.a. stoppede op i en lille landsby i det sydøstlige Frankrig. Med et nyt udsyn, et insisterende beat og en tung bas går Summer Fry ud med et stor “we” der kalder alle Kærlighedskrigere til kamp.

We Do It For Love er det første af en række udspil fra Summer Fry. “Jeg har virkelig meget musik, der står i kø for at udkomme lige nu, og jeg kommer ikke til at være nærig med det. Jeg glæder mig så sindssygt meget til at udgive det, og mest af alt til at komme ud og spille det live”, slutter hun.

Fakta om Summer Fry

We Do it For Love
Udgivelse 02.09.2022
eighteighteightyeight records / Believe

Written and composed by Gurli Octavia Koefoed Nielsen
Bass: Anton Boisen Langebæk
Production: Gurli Octavia Koefoed Nielsen
Mix: Gurli Octavia Koefoed Nielsen
Master: Brian Mørk Hansen
Artwork: Gurli Octavia Koefoed Nielsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *