NYE MUSIKUDGIVELSER

Musikudgivelse:JEONA bekender sig til det nære

JEONAs debutsingle Highs & Lows har fået en flot modtagelse – ikke mindst den akustiske version, som udkom midt i oktober. Nu er han klar med opfølgeren – Superficial. Et personligt popnummer om at rense ud i hule, kunstige relationer, kravle ud af so-mes pseudovirkelighed og bekende sig til en virkelig virkelighed.

JEONAs lyd er formet af soul-pop og skandinavisk kant. JEONA er et alias for Jonas H. Søgaard, som tidligere har udgivet singler under kunstnernavnet JOHS.

Superficial er ligesom første single skrevet af Jonas selv, og den er et udtryk for den søgen ind til kernen, som både er en personlig proces, men også en musikalsk, nu hvor han efter at have forladt et stort pladeselskab, står på egne ben.

“Processen med de nye sange har været en rejse mod autencitet, at turde tage ejerskab og stå ærligt og kompromisløst frem med det udtryk, som jeg tror på”, forklarer Jonas.

Superficial er et upbeat, enkelt opbygget nummer om at have fået nok af overflade-tilværelse, der bliver styret af de nyeste trends eller digitale pseudovenskaber.

“Sangen handler om at værdsætte det meningsfulde i livet, de ægte relationer, alt det der betyder noget – jeg er selv styret af medier, trends osv – så Superficial er min bekendelse, og samtidig et løfte til mig selv om at bekende mig til et liv, der ikke handler om overflade”, fortæller Jonas.

Under navnet JOHS havde Jonas stor streamingsucces med singlen Addicted og den senest udgivne Running (2018), som lå i høj rotation hos P4. Med JEONA står han frem med sin egen musikalske virkelighed.

Superficial er ude på alle digitale platforme fra i dag den 06. november 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *