NYE MUSIKUDGIVELSER

Musikudgivelse: Smart Patrulje “Copenhagen”

Smart Patrulje, som er et Aarhus-baseret indiepop/synthpop band, består af kunstnere med forskellig baggrund og forskellige kreative kompetencer. De er nu ude med ny musik.

Musikudgivelsen, som har titlen “Copenhagen”, er en jazzy, lazy, chill, sensommer popsang der med trombone, Kraftwerk-inspireret percussion og temaet fra rådhusklokkerne, der tager lytteren i hånden, og får en til at føle, at man danser på stedet eller drifter roligt afsted igennem byen. Det kunne lyde som endnu endnu en hyldest til byen København, men det er det bestemt ikke, det er til gengæld en sang, der handler om ensomheden i det, at savne mennesker, steder, og tider, der er forbi. Om øjeblikke og minder man erindrer gennem en duft eller en lyd. Om at savne det kendte og nære, om at savne at høre til. Om at finde sig til rette et fremmed sted uden de mennesker, steder, og tider som man kender.

artiklen forsætter efter annoncen

JO, sanger og tekstforfatter i Smart Patrulje: “Jeg skrev teksten til Copenhagen, da jeg var på anden side af kloden, delvist i USA og Singapore. Jeg har aldrig følt mig mere alene end de 12 måneder, hvor jeg var væk hjemmefra. Når jeg ser tilbage på min tid i København synes en ubeskrivelig æra fyldt med en bevidst tilstedeværelse. Den forekommer nok også mere bevidst, idet mit liv efter den epoke virkede fuld af uvished. Men verden drejer stadig rundt og jeg følger med. Det giver mig håb. Man er hvor man er, resten skal nok følge med.”

Hør “Copenhagen” på souncloud… KLIK HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *