OPLEVELSERTEATER

EN KOMEDIE OM NOGET SÅ UMORSOMT SOM DEPRESSION

Skuespiller Frank Thiel kommer ikke til at stå alene på scenen i Nørrebro Teaters premiere på ALLE GODE TING 24. september. Publikum er nemlig bogstaveligt talt på scenen sammen med ham!

En forestilling om at være lykkelig

ALLE GODE TING handler om en mands søgen efter at være lykkelig. Det hele begynder, da han seks år gammel oplever sin mor blive indlagt med depression. I et forsøg på at gøre hende glad, begynder han at skrive en liste til hende over alle de gode ting, han kan komme i tanke om. Nu som voksen fortæller han os historien om, hvordan listen får et omfattende liv, der rækker langt ud over moderens sygdom og ind i hans egen voksne jagt efter at blive sig selv, finde lykken og fastholde den – også når livet er svært.

Den internationalt berømmede monolog bryder ikke alene grænsen mellem publikum og skuespiller og gør op med, hvad det vil sige at være tilskuer til en teaterforestilling. ALLE GODE TING skubber også til, hvad en komedie kan handle om. Med gribende humor skildres noget så umorsomt som depression og selvmord samtidig med, at vi bliver mindet om, hvad der kan holde os oppe, når vi er i knæ.

EN EKSTRA GOD TING, på udvalgte dage

På udvalgte dage udvides ALLE GODE TING med en 2. del: EN EKSTRA GOD TING. Komponist og musiker Frans Bak kommer med projektet Sange til min mor, og organisationen Børn, Unge & Sorg samt forfattere fra forlaget Gyldendal deler ud af deres viden på området. Alt sammen med det formål at nedbryde den tavshed og de tabuer, der ofte er forbundet med selvmord og psykisk sygdom.

Fakta om ALLE GODE TING

STED: Nørrebro Teater, Ravnsborggade 3, 2200 København N

SPILLEPERIODE: 24. sep. – 24. okt. 2020. Tir-tor kl. 19.00, fre kl. 20.00, lør kl. 15.00

MEDVIRKENDE Frank Thiel og publikum
MANUSKRIPT Duncan Macmillan
INSTRUKTION Tom Jensen
KOMPONIST OG LYDDESIGNER Daniel Fogh
FORLAG Columbine Teaterforlag

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Odense Teater

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *