NYE MUSIKUDGIVELSER

Biljana Heights, ude med ny single

Biljana Heights indtager den danske musikscene som solist, ti år efter hendes tid som frontfigur i det succesfulde indieband Amber. Singlen “Stranger” er en stærk triphop-inspireret klaverballade, der afspejler Biljanas evne til at bringe en filmisk tilgang til sangskrivningen.

Inspirationen til sangen stammer fra Biljanas opvækst som barn af indvandrere i Danmark, uddannelsestiden som skuespiller i New York og livets dualiteter. “Stranger” omhandler mødet mellem fremmede og drømmen om at skabe forbindelser, og blev skrevet ved hjælp af en improvisationsmetode, som Biljana også anvendte i Amber.

Efter Ambers succes flyttede Biljana til Brooklyn Heights, hvor hun videreuddannede sig som skuespiller, og har siden fået sine sange placeret i tv-serier som Charmed, The Rain, Overleverne og APB.

Biljana trives ikke uden både musik og skuespil, da de to verdener er uløseligt forbundne i hendes kreative proces. “Stranger” udkom den 27. januar og er første udgivelse af mange, som vi kan forvente fra Biljana Heights i det kommende år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *