TV og FILM

Ny vært og ny dommer i Vild med dans

I år er det 19. gang der blændes op for Vild med dans på TV 2, og denne gang med nye ansigter på både værtssiden og ved dommerbordet. Det bliver komikeren Martin Johannes Larsen, der kommer til at være af Sarah Grünewalds nye værtsmakker i årets udgave af vild med dans. Samtidigt overtager Sonny Fredie Pedersen dommerrollen efter Britt Bendixen.

Martin Johannes Larsen

32 årige Martin Johannes Larsen, er fra Fyn,og er ‘100% autodidakt’ – både som komiker og i rollen som vært på et direkte underholdningsshow på TV. Men det er en rolle, han glæder sig meget til at tage på sig.

“Jeg er jo komiker, men jeg har altid tænkt, jeg gerne ville bevæge mig mod en værtsrolle. Derfor er jeg meget glad og stolt over, at TV 2 har valgt at gå med mig. Min allerstørste opgave og indstilling til programmet er at være 100% mig selv og forhåbentlig lade det smitte af. Der er selvfølgelig noget at skulle leve op til, for Christiane (Schaumburg-Müller, red.) var og er en fremragende vært, så jeg håber, jeg kan leve op til forventningerne. Jeg bliver givetvis en lidt anderledes vært, men det, tror jeg, kun er godt”, siger Martin Johannes Larsen.

Martin Johannes Larsen er en del af duoen ‘Lidt til lægterne’, der blandt andet stod bag ‘Hey ho for Hjulmandia’ og ‘Simon Kjær han ka’ godt li’ calzonææ’ under fodbold-EM i 2021, og senere på året kan han opleves i ‘Stormester’ på TV 2.

Sonny Fredie Pedersen

35-årige Sonny Fredie Pedersen, har før været dommer i et TV 2-program, nemlig i programmet ‘Den vildeste danser’. Sonny Fredie Pedersen har i det senere år koreograferet dans for store stjerner, drevet sin danseskole International Dance Academy i Los Angeles, USA, hvor han har og udgivet sin egen musik. Nu vender han altså tilbage til Danmark, dansen og dommerbordet for en stund:

“Det er en opgave, jeg kommer til at tage med så meget stolthed! Det er på hjemmebane i Danmark, og jeg glæder mig til at kunne sidde hver fredag sammen med danskerne og nyde det, som det hele handler om: at danse! Jeg kommer helt klart til at se det hele lidt udefra, og jeg håber, at jeg kan bibringe noget af min energi herovre fra USA i kraft af mine forskellige ekspertiser. Jeg elsker dans, og jeg elsker at se folk arbejde hårdt og passioneret med dansen. Jeg kommer til at være fair hele vejen igennem og klart værdsætte alles indsats”, siger Sonny Fredie Pedersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *