LIVEMUSIK

Musikhuset Aarhus

Der er stadig fantastiske koncerter og spændende arrangementer i Musikhuset Aarhus, for selvom corona har ramt Danmark, så vil publikum stadig opleve musikken på nærmeste hold. Musikhuset Aarhus er åbent, men selvfølgelig med restriktioner på grund af Coronakrisen.

Kira Skov med Peter Vuust Trio i Musikhuset Aarhus foyer

Kira Skov giver d. 18/7-2020 koncert i Musikhuset Aarhus intime Lille sal sammen med nogle af de mest markante jazzmusikere i Danmark. Som publikum kan man opleve Kira Skov sammen med Nikolaj Hess på klaver, Peter Vuust på bas og Jakob Høyer på trommer under sommerens jazzfestival.

Kira Skov har lige siden 2002, og tiden med “Kira and The Kindred Spirits”, etableret sig som en anerkendt sanger og artist med mange farvetoner og i evig bevægelse med skiftende stemninger og lydlandskaber. Kira Skovs stærke og intense vokal har fået mange roser, og hun fik gode anmeldelser for albummet “In the Beginning” fra 2017, hvilket var medvirkende til at hun modtog to DMA jazz-priser, nemlig som Årets komponist og Årets vokaludgivelse samt en Steppeulv for årets komponist.

I 2018 kom hun med albummet “The Echo of You” som var dedikeret til hendes afdøde mand Nicolai Munch-Hansen,, og med titlen “I nat blir vi gamle” udgav Kira Skov i 2019 sit første album på dansk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *