LIVEMUSIKOPLEVELSER

D-A-D rocker taget af Tivolis Koncertsal til november

Utallige koncerter og turnéer er i 2020 blevet aflyst på grund af Covid-19, inklusiv det legendariske danske rockband D-A-Ds, vis to arenakoncerter i henholdsvis København og Herning til oktober netop er blevet aflyst. Heldigvis er alt håb for Rock’n’Roll fans ikke blevet slukket helt. D-A-D indtager nemlig scenen i Koncertsalen i Tivoli hele fire gange til november.

November er kendt som måneden, hvor alt er gråt i gråt. Men i år kan musikfans hele fire gange opleve, hvordan november-gråheden bliver blæst væk og erstattet af tonerne af et af Danmarks mest legendariske rockbands, D-A-D. Bandet der oprindeligt skulle have afholdt to store arenakoncerter i København og Herning har på grund af Covid-19 været tvunget til at aflyse. Men nu er der godt nyt til alle fans! I november er det nemlig muligt at nyde godt af bandet og dets populære numre såsom “Sleeping my day away og “It’s after Dark” i Tivoli, når de går på scenen i Koncertsalen den 2/11, den 3/11, den 4/11 og den 5/11 kl. 20.30. Herudover kommer D-A-D også til Herning tre gange i slutningen af oktober.

Frontmand Jesper Binzer fortæller: “Vi håbede, at vi var superliga og reglerne også kunne gælde for os, men ak. Derfor må vi desværre aflyse de to arenakoncerter. Til gengæld spiller vi en række mindre shows, og vi glæder os til at kunne trykke den af med jer i hyggelige rammer. Så velkommen til den til Tivoli After Dark”.

Også programchef i Tivoli, Thor Feiberg glæder sig over rocknyheden: “D-A-D har jo en særlig relation til forlystelsesparker efter mørkets frembrud, så hvilken kulisse kunne være bedre end Tivoli til en gang efterårstråd? Og så er det i øvrigt en markering af Tivoli som koncertvenue, i et ellers trist corona-landskab, at vi har fået Danmarks stærkeste liveband til at give en række koncerter i vores historiske koncertsal”.

D-A-Ds nye koncertplan:

29/10 – MCH Herning Kongrescenter kl. 20.30

30/10 – MCH Herning Kongrescenter kl. 20.30

31/10 – MCH Herning Kongrescenter (show kl. 17.00 og kl. 20.30)

2/11 – Tivolis Koncertsal kl. 20.30

3/11 – Tivolis Koncertsal kl. 20.30

4/11 – Tivolis Koncertsal kl. 20.30

5/11 – Tivolis Koncertsal kl. 20.30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *