Vær med når hele verden indtager København!
Med fokus på Europas diversitet og Kulturel udveksling byder Copenhagen World Music Festival  på fem dage med mere end 60 koncerter med verdensmusik. 

Copenhagen World Music Festival  på Nørrebro

På Nørrebro  kan publikum både møde balkan-roma, når George Mihalache & Calibut spiller op til dans, romainspireret flamenco, Lela Soto, og Reve Boheme, som spiller ‘manouche’ – fransk gypsy jazz. Temaet rammes ind af en tre-dages event i samarbejde med Mellemfolkeligt Samvirke, hvor indisk kultur fejres med koncerter, kunst, foredrag, workshops og  rundes af med visning af den prisbelønnede film Latcho Drom, der gennem dans og musik skildrer romafolkets rejse.

Copenhagen World Music Festival  på Amager

På Amager kan man opleve de grønlandske rock’n’roll’ere Small Time Giants, irske Led Farmers, som præsenterer irsk folkemusik i deres helt eget tempo, folk-hopperne Tuuletar fra Finland og de crazy russiske virtuoser i Otava Yo sender os ‘På sporet af vikingerne’. Jagten på vikingerne og på den kulturelle udveksling i Norden, som de trak med sig i kølvandet, kulminerer lørdag i en storstilet event, hvor Foreningen Danmark-Letland giver et sjældent indblik i Baltikum og områdets kultur.

Copenhagen World Music Festival  på Vesterbro og Frederiksberg

På Vesterbro og Frederiksberg bliver der rig mulighed for at svinge hofterne til afrikanske, cubanske og brasilianske rytmer. Der er dømt ren lækkerhed, når Clara Valente og Guilherme Gautreaux fyrer op under deres skønne samba-pop. Festen fortsætter med Cuban Nights med Eliel Lazo og Friends, mens Sound of Brasil byder på enestående brasiliansk instrumentalmusik. Der er flere fede rytmer fra Mzungu Kichaa – Skøre hvide mand! og hans dansevenlige Bongo Flava-musik, mens Feridah Rose byder på forførende afro-soul og Gilito entre Amigos er klar til salsafest – inklusive undervisning og mojitos!

SE OGSÅ: Musik til fest og events

Fakta om Copenhagen World Music Festival 2017

HVOR: mere end 25 spillesteder i København.

 

HVORNÅR: 6. – 10. september 2017

Hele programmet kan ses på cphworld.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *