Udstilling i Rundetårn: VANDRINGER i ukendt geometri
Nye malerier, tegninger og skulpturer af Kaspar Bonnén.

Billedkunstner Kaspar Bonnén har til sin udstilling i Rundetårn,”VANDRINGER i ukendt geometri”, lavet kunst af skulpturel karakter, men også litterære bidrag samt malerier og tegninger.

”En vandrer tager væk fra det eksisterende samfunds regler for at søge ind i sig selv. At vandre er at forlade og at søge nyt i sig selv, at bruge afsondringen fra den normale socialsfære for, som en anden rejsende, at finde ind i en dybere indsigt, en ukendt geometri.” Fortæller Kaspar Bonnén om ideen med sin udstilling.

Vandringerne på denne udstilling er altså ikke vandringer i fysisk forstand, men er vandringer mellem tanker og følelser, i Kaspar Bonnén´s forsøg på at skabe små uforudsigelige figurer med nye og overraskende dimensioner.

Køb malerier og kunst… KLIK HER

Tower Talk og koncert i Rundetårn

Der vil på udvalgte dage være en Tower Talk, hvor Kaspar Bonnén fortæller om sit kunstneriske virke og ikke mindst, om tankerne bag sin udstilling. Den 10. januar 2018 kl. 19,30 bliver der afholdt en koncert med guitaristen Claus Handberg, der spiller imens Kaspar Bonnén læser op fra udvalgte tekster.

Om Kaspar Bonnén

Kaspar Bonnén er uddannet fra det Kongelige Danske Kunstakademi. Hans værker kan, ud over i rundetårn, blandt andet ses på ARoS, Statens Museum for Kunst, Arken, Amalienborg Slot, samt Moderna Museet, Stockholm. Kaspar Bonnén´s kunst er både litterær og visuel, og hans kunst er både installationer og malerier. Kaspar Bonnén har også skrevet digtsamlinger og han har senest udgivet en roman.

Fakta udstillingen “VANDRINGER i ukendt geometri”:

HVOR: Rundetaarn, Købmagergade 52A, 1150 København K.

HVORNÅR: Frem til 21. januar 2018

Åbent alle dage 10-18
Tirsdag og onsdag 10-21
Lukkedage 24. dec., 25. dec. og 1 januar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.