TYPISK JONATAN SPANG

Efter fire års pause fra stand-up scenen vender Jonatan Spang nu tilbage til rødderne med et nyt stand-up show. Med ‘TYPISK JONATAN SPANG’ stiller han skarpt på hele verden og ikke mindst sig selv med vanlig fandenivoldskhed, revsende iagttagelser og sin sans for god timing.

i 2019 tager Jonatan Spang en pause fra den kritikerroste seer-succes ‘Tæt På Sandheden’ på DR2 for at vende tilbage til rødderne. Det sker med en ny landsdækkende turne under titlen ‘TYPISK JONATAN SPANG’, som får premiere den 22. august 2019.

Hvor hans tidligere shows har haft tematiske overskrifter som Damer, Familie, Bryllup og Danmark – tager ‘TYPISK’ udgangspunkt i den store verden og ender i det helt nære.

Om showet siger Jonatan Spang selv: ‘Jeg har det med at blive optaget af de alle mulige spændende projekter. Men der er ikke noget jeg elsker mere end at være på tour og have kontakt med publikum, og høre dem skrige af grin hver aften.’

Showet er et klassisk Jonatan Spang one-man show: En mand – en mikrofon – en stor mavekrampe hver aften.

Fans af ‘Tæt på sandheden’ vil opleve alt det de elsker. Den skarpe satire og de overraskende pointer, men også noget nyt når Jonatan stiller skarpt på sit eget liv. Det trofaste publikum kan glæde sig over, at han vender tilbage til det han gør allerbedst.

Om hans tilbagevenden til live comedy, siger han selv: ‘Nu hvor jeg har taget beslutningen kan jeg næsten ikke vente med at komme afsted. Jeg tror at timingen er god til at tage en pause fra ‘Tæt på sandheden’, og jeg lover at være ligeså hård ved mig selv, som jeg er ved ugens nyheder.’

Forvent satire på højt niveau og glæd dig til, at Jonatan Spang hudfletter dagens Danmark og hans egen lille verden.

Med andre ord – det bliver TYPISK JONATAN SPANG!

Turnepremiere torsdag d. 22. August 2019

Se hele turneplanen på: jonatanspang.dk

Fakta om Jonathan Spang

Siden Jonatan Spang i 1999 vandt DM i Stand-up har han været en central figur på den danske stand-up scene, og han er en af Danmarks mest alsidige og spændende komikere. Foruden sine tematiske comedyshows bla. Damer, Familie, Bryllup og Danmark har Jonatan Spang både arbejdet som skuespiller, manuskriptforfatter og instruktør indenfor teater, film og tv verdenen – herunder bl.a. ‘Forbrydelsen III’, ‘Alle For En’ serien, TV-serien ‘Lillemand’ og senest den kritikerroste DR2 satire-serie ‘Tæt på sandheden’.

Jonatan Spang blev i 2016 kåret som ‘Årets komiker’ ved Zulu Comedy Galla.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.