TEATER

Teaterforestilling om at være barn i 1990’erne

Teaterforestillingen Dobbelt V er et one-man show om at være søn og om at være far. Lørdag d. 27. august har Dobbelt V premiere på Blaagaard Teater (tidl. Teater Grob) på Nørrebrogade 37. Forestillingen er efter idé af Wahid Sui Mahmoud, som også selv står alene på scenen med en hvid Ford Fiesta i baggrunden. Han har gjort sig klar til at underholde publikum med anekdoter, sang og sin barndomsven ‘Pumba’ som Lars Thiesgaard har lagt stemme til.

Popmusik, løvernes konge, og ønsket om at passe ind

Dobbelt V leverer en nostalgisk oplevelse af at være barn i 1990’erne, med popmusik, løvernes konge, og ønsket om at passe ind. Dobbelt V er en forestilling, der gennem sang og humor fortæller hvordan det er at vokse op som minoritet på den fattige side af Frederiksberg som han selv beskriver det. I forsøg på at blive verdens bedste far for sine børn, gør en mand status over sin egen opvækst. Forsøget om ikke at blive som sin egen far, eller at blive dømt til at gentage sine forældres fejl. Gennem sang, show og konfetti tager hovedpersonen Dobbelt V publikum med på en medrivende rejse fra Jordan til Lindevang og fra søn til far, i håbet om at blive et helt menneske.

Hvordan ser det ud på den anden side?

Instruktør på forestillingen Anastasia Nørlund er vokset op på den ‘anden’ side af Frederiksberg, modsat Wahid Sui Mahmoud som altid har undret sig om at hans liv godt kunne havde set anderledes ud i dag, hvis han boede på den anden side, måske med et værelse for ham selv og ikke et værelse med sine fire andre søskende. Forestillingen stiller spørgsmål som: Kan den brune mand i Danmark være den gode far han ønsker, eller vil han altid blive mødt med fordomme?

FAKTA OM DOBBEL V

Spilleperiode: 27 august – 15 september 2022
Sted: Nørrebrogade 37 København N.

Med: Wahid Sui Mahmoud
Tekst: Anna Skov & Wahid Sui Mahmoud
Iscenesættelse: Anastasia Nørlund (Jytte fra marketing er gået for i dag)
Scenografi: Laura Løwe
Lysdesign: Mathilde Hyttel
Lyddesign: Daniel Fogh
Fotograf: Birk Thomassen

www.blaagaardteater.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *