Teater V – “Uddrivelsen

I Teater V’s gamle teaterbygning ”Prøvehallen” kan man tage en tur tilbage i tiden med Wille og Lund, til dengang da Magi, Mystik og Hypnose var med til at skabe smukke, sjove og underholdende illusioner.

“Uddrivelsen” er et underholdende og unikt show med skuespiller Mads Wille og mentalmagiker
Anders Lund – i showet tages der udgangspunkt i mytisk magi, spøgefulde seancer og urgamle ritualer,
og  i samarbejde med det fremmødte publikum – udføres en såkaldt eksorcisme af Teater Vs gamle teaterbygning ”Prøvehallen”.

Som gæst på Teater V, kan man blandt andet opleve publikummere som: afkoder skjulte tegn; taler i tunger; bliver besat af ånder; finder glemte genstande og kommunikerer med de døde!

Showet “Uddrivelsen” rykker ved virkeligheden

Showet “Uddrivelsen giver et sjovt og og ikke mindst et tankevækkende indblik i hvordan man uden varsel kan rive tæppet væk under en hvilken som helst gruppe af menneskers ellers gængse antagelser og forestillinger om virkeligheden, og åbne døren til en verden, der til hverdag er skjult for det moderne menneske.

Prøvehallen, hvor Teater V har til huse, blev i sin tid blev brugt til at teste porcelænsisolatorer til ophængning af højspændingskabler. Det bliver spændende at se om der stadig er rester tilbage fra dengang da Prøvehallen var et afprøvningssted for højspænding.

Som publikum til showet, får man selv muligheden for at mærke mystikken på egen krop når Mentalmagiker Anders Lund viser hvad han kan, når han åbner døren til det ukendte og mystiske. Det bliver helt sikkert sjovt og måske lidt uhyggeligt.

SE OGSÅ: Billetter til show og teater i udlandet

Fakta Teater V- “Uddrivelsen”

HVOR: Teater V, Porcelænstorvet 4, 2500 Valby

HVORNÅR:  19. september – 23. september 2018

VARIGHED: ca. 70 minutter, u/pause

Idé og koncept Mads Wille & Anders Lund

Instruktion Simon Boberg

Billetter kan købes hos teaterbilletter.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.