Teater Grob – “SEXPOL”

annonce
Billetter til events verden over

Teater forestillingen “SEXPOL”, der spiller på Teater Grob i København, er en visuel og sansemættet forestilling, frit over virkelige begivenheder, og forestillingen er inspireret af Lea Korsgaards bog Orgasmeland fra 2014.

En teater forestilling om seksualpolitiske pionerer

60’erne og 70’erne bliver bliver ofte relateret til den Den seksuelle frigørelse. Men de første initiativer i Danmark blev faktisk taget allerede i 1930’erne.

Der var nemlig en idealistiske gruppe “Dansk Sexpol” der  kæmpede  for prævention, seksualoplysning, fri abort og en bedre verden. De troede på, at fascismens fremmarch kunne bekæmpes med orgasme. Spørgsmålet er så bare: Er de gale eller geniale?

Teater forestillingen “SEXPOL” handler netop om denne  idealistiske gruppe , der med den karismatiske psykoanalytiker, og elev af Sigmund Freud, Wilhelm Reich i front begynder den første seksuelle revolution i Danmark. Til samtidens store fortrydelse kæmper gruppen for seksualoplysning til børn, ligestilling, prævention, fri abort og seksuel frigørelse.

Gruppens medlemmer må hver i sær betale en høj pris for deres aktiviteter, og desværre levede flere af gruppens medlemmer ikke længe nok til at opleve nogle af gruppens politiske mål blive til virkelighed med den fri abort, udbredelse af prævention og seksualundervisning i skolen.

SE OGSÅ: Billetter til teater udland

Fakta Teater Grob – SEXPOL

HVOR: Teater GROB, Nørrebrogade 37, 2200 København N

HVORNÅR: 31. aug – 27. sep 2018. Man-fre kl. 20, lør kl. 16

Medvirkende:  Helle Fagralid, Kasper Leisner, Morten Brovn, Jens Gotthelf, Kathrine Høj Andersen og Solvej Kyong-Sook Christiansen.

Manuskript: Lærke Sanderhoff

Iscenesættelse: Nicolei Faber

Scenografi og kostumedesign: Christian Albrechtsen

Lysdesign: Mathias Hersland

Lyddesign: Asger Kudahl

Forestillingen er en Co-produktion mellem Teater Stuk, Teater Grob og Aalborg Teater

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.