Teater: GENERATION KROP

Kalder på Venus præsenterer i samarbejde med Teater Grob en ny forestilling “GENERATION KROP” der udfordrer kvinders syn på egen krop.

Med Sjællandsgade Bad som intim kulisse undersøger ny teaterforestilling kvinders forhold til deres egen krop. Forestillingen er skrevet på ærlige fortællinger indsamlet fra unge kvinder.

Forestillingen Generation Krop inviterer i maj måned til en ærlig rejse ind i de daglige tankestrømme, der kan præge kvinders forhold til egen krop.

Med Sjællandsgade Bad klinkebelagte kvindeafdeling som stemningsfuld ramme, åbner de tre kvinder på scenen op for deres egne og andre kvinders virkelige hverdagsfortællinger – fra prøverum, svømmehaller og badevægte.

“Stykket handler om, at vi konfronterer vores egne skønhedsmonstre, og hvad det er, vi gerne vil ændre ved os selv. Det gør vi både med vores egne personlige fortællinger, men også historier fra kvinder, vi har interviewet”, lyder det fra Ann Hølund. Hun er skuespiller i teatergruppen Kalder på Venus , der har produceret stykket i samarbejde med Teater Grob.

Detox mig her og der

På den måde forsøger teatergruppen at tage livtag med de samtaler kvinder kan føre med deres eget spejlbillede i det skjulte – at få dem ud i det åbne og skabe et frirum til at reflektere. Og det er mere nødvendig nu end nogensinde før, mener gruppen:

“Jeg føler, vi lever i et samfund, hvor der er en ekstrem fokus på sundhed, især gennem sociale medier. Vi bliver bombarderet med nye måder at være sunde på med matcha-te, 5:2-kur og detox mig her og der. Det skaber et stort pres i forhold til at skulle leve på den helt rigtige måde”, udtaler Cipa Pape, der er musiker i teatergruppen.

Rå, pinlig og sjov forestilling

Derfor håber gruppen også, at kvinder og mænd i alle aldre benytter sig af den sjældne mulighed for at opleve stemningen i sjællandsgadebadets kvindeafdeling, når bruseforhæng og badeklinker for en kort stund forvandler sig til et intimt univers af lyd, ord og bevægelser.

“Der er ingen moralprædikener eller rigtigt og forkert. Det bliver ærligt, råt og måske endda også en lille smule sjovt og pinligt – og jeg tror, mange bliver rørte over at kunne genkende sig selv“, fortæller Stinne Vium, som er instruktør på forestillingen Generation Krop.
Pressekontakt:
Ann Hølund, Skuespiller, mail@annhoelund.com , +45 20 97 33 56

Fakta om “GENERATION KROP”

HVOR: Sjællandsgade Bad, Sjællandsgade 12A, 2200 København N

HVORNÅR: 10. maj – 21.maj 2018

Forestillingen er for alle køn. Aldersgrænse 11+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.