Tårn varsler ny single, EP og turné

Det danske band Tårn, præsenterer ny single, varsler EP-udgivelse og annoncerer turné.

Det danske band Tårn, der har etableret sig som et af de mest omtalte nye navne på den danske scene, har afsløret nogle af deres planer for 2019. Tårn lægger fra land med en helt ny single og annoncerer en større turné i efteråret 2019.

Kærlighed er omdrejningspunktet for Tårns nye single, men også for den kommende EP. Det nye materiale er skabt med afsæt i de stadier, vi går igennem, fra vi overgiver os til forelskelsen, til bruddet, sorgen, og til vi igen er helet og klar til overgivelsen. En cirkulær bevægelse. Som en kærlighedens fugl Phøniks.

Kærlighedens begyndelse og beruselse er nerven i første single, Farver & Vanvid. Over sine fem minutter tager den dig med igennem den betagelse, der opstår, før du overgiver dig til forelskelsen. Komposition og arrangement udvikler sig som en understregning af beruselsen, mens Apollos vokal skaber et personligt nærvær og holdepunkt. Tårns popfavn er tryg uden nogensinde at blive forudsigelig.

Kærligheden er i forandring. Ikke bare i mig, men i verden omkring mig. Jeg har brugt meget tid på at begribe kærligheden som en kraft og som overlevelses-mekanisme. Udspringet til de nye sange er et brud, og hele den proces, der følger efter. Fortællingen slutter – og begynder – der hvor ringen er sluttet, og jeg har et åbent hjerte igen”, fortæller Erik Apollo.

Farver & Vanvid udkom 1. marts 2019 via Nordic Music Society og Ep’en ventes ude i maj.

SE OGSÅ: KØB MUSIK

Tårn kan opleves live:

17/10/2019 Sønderborg, Sønderborghus
24/10/2019 Skanderborg, Walthers
26/10/2019 Odense, Posten
02/11/2019 København, Hotel Cecil
07/11/2019 Aabenraa, Nygadehuset
08/11/2019 Vejle, Bygningen
09/11/2019 Århus, Radar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.