Syriens Stjerner på Kulturværftet i Helsingør

ANNONCE

Der er en smuk musiktradition i Syrien, en tradition der har en tusindårig, rig historie bag sig. Mange syriske musikere bor i dag i Europa, en af dem er Nour Amora, guitarist og syrisk flygtning, der blev ansat på Kulturværftet i 2016. Kulturværftet har med Nour Amora, fået mulighed for at samle nogle af de dygtigste fra Syriens kunst- og kulturliv.

Den 22.september 2017 kan publikum, på Kulturværftet i Helsingør, opleve historier fra Syrien og lytte til sange om kærlighed og frihed. Haifaa Awad, læge, debattør, aktivist og forfatter med syrisk baggrund, er konferencier ved arrangementet, og binder de gamle arabiske sange sammen med nutidens fortællinger.

“Vi glæder os utroligt meget til denne helt ekstraordinære koncert, hvor nogle af de dygtigste aktører fra Syriens kunst- og kulturliv vil deltage. Det er alle kunstnere, der i dag lever i eksil i Europa,” udtaler musikredaktør på Kulturværftet, Rasmus Schrøder.

Koncert planlagt via sociale medier

De syriske musikere har planlagt koncerten sammen via sociale medier, og den 22. september kommer de så til Kulturværftet i Helsingør. Publikum kan opleve sange der handler om livet, kærlighed og frihed, og på vokal er den unge orientalske sangerinde Hamsa Mounif. Man har tidligere kunne opleve Hamsa Mounif, da hun var med til at åbne Roskilde Festivalen i 2016, som  en del af The Syrian National Orchestra for Arabic Music.

SE OGSÅ: Gavekort til kulturoplevelser

Fakta om Syriens Stjerner på Kulturværftet

HVOR: Kulturværftet, Store Scene, Allegade 2, 3000 Helsingør

HVORNÅR: 22. september 2017, Kl. 20.00.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *