Statens Museum for Kunst maj 2018

Oversigt over aktiviteter på Statens museum for kunst i maj måned 2018.

SMK Fridays: Mellem generationer

“Vi vil nedbryde tabuer og fordomme om alder, mens vi strikker en g-streng, spiller techno-bingo og tager en tur i samtalekarrusellen.” Sådan fortæller museets unge frivillige kunstpiloter om næste SMK Fridays, som de kuraterer. Glæd dig til danseperformance med seniorer, virtual reality og talks om aldring i kunsten. Gratis og for alle.

9. maj kl. 17.00-19.30
Kom til udstillingsåbning
Vær med, når vi åbner SMK’s nye udstilling i x-rummet. Den tyske kunstner Judith Hopf viser en række helt nye værker: blandt andet et par gigantiske pærer i mursten og et videoværk i en ´flyvende biograf´.

Gratis – alle er velkomne.

9. maj kl. 17.00-17.30 & kl. 18.00-18.30
Art talk om at blive ældre
“Alle vil leve længe, men ingen vil være gammel.” Verden vrimler med talemåder om alder – og de er ikke alle muntre. Men hvad betyder det for os at blive ældre? Kom med på en omvisning, hvor vi stiller skarpt på alder gennem kunsten.

23. maj kl. 17-18
Særomvisning: Judith Hopf
Tag med på en særomvisning, hvor overinspektør Marianne Torp dykker ned i den nye udstilling af den tyske samtidskunstner Judith Hopf.

Indtil december 2018
Antikke skulpturer flytter ind
De græske og romerske guder har længe været gemt væk i et pakhus ved Københavns havn. Men nu kan du møde 25 smukke gipsskulpturer fra Den Kongelige Afstøbningssamling midt i SMK’s skulpturgade.

Det må du ikke gå glip af i maj…
Parkmuseerne anbefaler: Nå forbi den anmelderroste udstilling Menneskefiguren i islamisk kunst på Davids Samling, se et lysspil i Cinematekets bløde biografsæder, og tag din mor med på kunstmuseum – helt gratis!

SE OGSÅ: Køb kunst til hjemmet

Fakta om SMK

Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København K

Mandag Lukket
Tirsdag – søndag 11.00 – 17.00
Onsdag 11.00 – 20.00

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.