Solo: A Star Wars Story

Publikum kan glæde sig til ”Solo: A Star Wars Story”, den næste film i rækken af Star Wars spin-offs, for ifølge instruktøren, Ron Howard, er de første screening tests, gået virkelig godt.

I den nye film spilles Han Solo af Alden Ehrenreich, efter at Harrison Ford, som bekendt,  gjorde rollen ikonisk i de tidligste Star Wars-film.

Handlingen i Solo: A Star Wars Story

Der er ikke sluppet meget ud om handlingen i filmen ”Solo: A Star Wars Story”. Men lidt er der frigivet. Vi kommer til at følge den unge legendariske pilot Han Solo der på sit første eventyr blandt andet møder de ikoniske karakterer Chewbacca og Lando Calrissian.

På rygtebasis siges det at filmen er cool og Hans Solo´s forhold til de kendte karakterer siges  også at drive historien på en sjov og følelsesladet måde. ”Solo: A Star Wars Story” foregår, ifølge selv samme rygter, ca. 10 år før begivenhederne i ”Star Wars: A new hope”. Lige præcis denne periode er, for Star Wars fans, interessant, da det er perioden imellem “Star Wars: Revenge of the Sith” og ”Star Wars: A new hope”. Imperiet vil naturligvis eksistere og have magt og kraft, men slet ikke på det niveau, de har i “Star Wars: A New Hope”. Det bliver spændende at se, hvad indvirkning det har på historien.

SE OGSÅ: Stream film online, uden medlemskab og abonnement

Star Wars univers, men sin helt egen stil

Mange drømmer nok om, at ”Solo: En Star Wars Story” vil forsøge at leve op til udtrykket i den oprindelige trilogi. Men ligesom ”Rogue One: En Star Wars Story” var sin egen historie, og havde et udtryk der var unik, så er der gode chancer for at Han Solo-filmen kan se meget anderledes ud, end noget af det vi tidligere har set i Star Wars universet.

Solo: A Star Wars Story har premiere i biografer over hele landet Onsdag d. 23. maj 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.