Singledebut fra Iron Island

Iron Island er Dan Hjernøs soloprojekt. Efter en del år i spidsen for gruppen When City Sleeps har Dan flyttet fødderne fra stenbroen ud i den fynske muld og fundet sine egne musikalske ben. Hans første udspil er en følsom popballade, som frigives den 23. Juni.

Der er livserfaring under bæltet på den 34-årige sanger og sangskriver Dan Hjernø. Soloprojektet Iron Island er den foreløbige kulmination på et halvt liv levet i musikken. Den første single A Man I Used to Know er, typisk for Dan, en eftertænksom popballade, der lever i et drømmende lydlandskab. Han elsker den tilgængelige popsang, som vil noget. Som rammer noget personligt og tør stille spørgsmål.

SE HER: Masser af musik på CD

” A Man I Used to Know er en break-up sang. Min kone og jeg gik fra hinanden kort tid efter, at vores datter blev født. Sangen beskriver min tvivl på forhold i den periode. Tvivlen på evnen til at forvalte kærlighed. Kunne jeg blive en god nok far for mit lille barn? Kunne jeg holde fast på min familie? Kunne jeg holde fast i mig selv? Det var en vild og vanskelig periode for mig og min familie, og det er den tid A Man I Used to Know kommer af”, fortæller han.

“No man is an island,” siger ordsproget og Hjernø som soloartist står heller ikke alene. Solo-projektet trækker tråde tilbage til de pop- og rockbands, som har formet Hjernø som artist gennem de sidste 15 år. Hans tidligere band When City Sleeps, nød stor ros og lå i rotation på bl.a. P3 og P4 i 2013.

De nye sange er hans egne, men der er et stærkt hold af musikere og producere med ham – en del af dem, har han tidligere delt bandnavn med. Så lyden er stadig lyden af et helt band i et studie.

Iron Islands modige popballade kom ud via DME på alle digitale platforme 23.06.2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.