Så’ der cowpunk!

De Aalborgensiske country-rockere i Superscum er klar med en ny single – midt i sommerens livejobs. Uncle of Sin er et no-fucks-given track og tempoet er højt. Men der er, som altid med Superscum, en underliggende alvor. Uncle of Sin kom på gaden 30. juni.

Claus Flindt Bjerg, som står i front for Superscum, har hentet inspiration til den nye single i et menneske, han mødte i krisetid. Claus stod på det tidspunkt i sit liv med et forlist forhold i bagagen og manglede tag over hovedet. Han fik husly i en kælder under et gammelt autoværksted, som husede både motorcykler, galleri og et øvelokale. Her boede han sammen med bygningens ejermand, og det er den ejermand, sangen handler om.

Uncle of Sin er en sang om at turde gøre det, man har lyst til. Uden at skele til normer og konformitet. Om at turde fejle og tage de slag og konflikter, der følger med. Om at være sig selv. Uncle of Sin er sin egen, men han er ikke sig selv nok. Han er nemlig også den der stadig står der, når alle andre har vendt ryggen til.

Manden, som har inspireret til sangen, er en af karaktererne i den smukke video, som Julia Spicina har filmet og produceret.

Uncle of Sin er kom på alle digitale platforme den 30/6 via DME.

Superscum spiller i den kommende tid live her:

28/7 Musik under trappen – Hirtshals
5/8 Søndertofte Veteranhjem
26/8 Skovdalen – opvarmning for Folkeklubben og Allan Olsen

KORT BIOGRAFI AF SUPERCOM

SuperScum blev til, da sanger og sangskriver Claus Flindt Bjerg mødte guitarist Morten Højer tidligt i 2012. De to begyndte at udvikle deres egen afart af country, og i løbet af et år blev besætningen fuldendt af Søren Hoff på ukulele og slideguitar, Mads Weigelt på bas og Brian Rasmussen på trommer.

I 2014 debuterede de med minialbummet SuperScum, hvorfra “Cursed” og “I Know” udkom som singler. Sidstnævnte playlistet hos P4.

I 2016 udgav de “Devil In Me” på Veteranernes Dag 5. september. Den har fået meget positiv opmærksomhed bl.a. hos P4 og TV2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *