Nye musikudgivelser

E20 nyt single udspil fra Juliane Viktoria

Udgivelse: 17.06.2022

Juliane Viktoria er klar med sin tredje single, et upbeat drevet track, der kan beskrives som tilbagelænet pop med et ungt, følsomt udsyn. Tracket bærer titlen E20, og referer til at føle sig som en skjult iagttager, der kigger på verdenen, som farer forbi en, og hvor man kan føle sig som et “et trafikkamera på E20 motorvejen”.

“Jeg blev ramt af det mylder af mennesker, der stressede af sted og gav mig en følelse af at være udenfor verden i min egen boble, hvor ingen så mig. Reduceret til at være observatør. Så egentlig er det en sang, som skal minde mig selv og andre om huske at kigge op, se hinanden i øjnene og gi’ lidt flere smil – så er vi lidt mindre ensomme”, opfordrer Juliane.

Juliane er tidligere udkommet med to singler, den første var Min By og den anden var Larmer For meget. Med disse to singleudspil, formåede Juliane både at ramme radiolytterne med airplay på både P3 og P4, og hun var også ugens gæst i Vidundergrunden på P3. Desuden har hun lykkedes med at komme på Spotifys New Music Friday. Singlerne var ligeledes på Ugens Uimodståelige hos Bands of Tomorrow.

Tekst & musik: Juliane Viktoria Pedersen
Produktion: Juliane Viktoria & Stine Drejer
Mix & master: Brian Mørk Hansen

Hør den på Soundcloud KLIK HER