Når drømmebarnet ikke kan høre

Foto: Taltilmignu.dk.

Alle forældre ønsker sig et perfekt barn, så hvordan tackler man beskeden om, at ens nyfødte barn ikke kan høre?

Hvordan kommer man på benene igen, når beskeden sender én i livskrise? Journalist og forfatter Mette Bau har skrevet en gribende og bevægende bog om at være mor til et barn med et høretab, den første af sin art i Danmark. En personlig beretning, men samtidig en bog fyldt med inspiration, gode råd og viden fra fagfolk, der vil kunne hjælpe alle familier i den svære situation. Familieterapeut og forfatter Jesper Juul kalder bogen et mesterstykke.

SE HER: Masser af bøger

Lova er kun ti dage gammel, da hendes forældre får at vide, at hun ikke kan høre. Al glæde og kærlighed til familiens nyfødte datter bliver med ét sat på en alvorlig prøve. Moderfølelsens naturlige ømhed bliver erstattet med et mylder af tanker omkring Lovas høretab og omverdenens reaktion på en lille baby med høreapperater. Tanker og følelser bliver tabu, og spørgsmålene hober sig op. ‘Hvad betyder det, at mit barn er hørehæmmet?’ ‘Hvorfor rammer det mit barn?’ ‘Hvordan skal jeg klare at have et handicappet barn?’ Med tankemylderet følger også dårlig samvittighed.
– Når hun lå i armene på mig og sagde små lyde, fik jeg så dårlig samvittighed over, at jeg ikke bare var ligeglad med det høretab. Hun var jo for pokker mit

Køb Tal til mig nu… KLIK HER

Fakta om bogudgivelsen

Tal til mig nu – kom godt igennem når dit barn har et høretab
SIDETAL 256
PRIS 349 kr.
FORFATTER Mette Bau
FORLAG Forlaget Linje H
UDGIVELSE 8. april 2015

Køb Tal til mig nu… KLIK HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.