Musikudgivelse: M. Rexen-“Love in Three Stages”

[supsystic-tables id=’3′]

M. Rexen nye musikudgivelse “Love in Three Stages” varsler albummet An Endless Sea of Honey, som er første del af hans værk The United Kingdoms.

Ifølge M. Rexen selv, så er “Love in Three Stages”, en kærlighedsang med referencer til den moderne popkultur, den handler om at komme videre og stadig have kærlighed, om at ville elskes eller blive elsket.

Faktisk er “Love in Three Stages” en gammel sang, som M. Rexen har skrevet på og ladet vokse i ikke mindre end 8 år.

M. Rexen en mand med en blandet fortid.

M. Rexen kalder sig selv en globetrotter, både i det indre og det ydre rum. Han er født i De Forenede Arabiske Emirater, og bor nu i en såkaldt yurt et ukendt sted i Danmark. M. Rexen har har prøvet lidt af hvert rejst Pakistan rundt med Gunga Sain, arbejdet på boreplatforme i Egypten, været institutionaliseret i Danmark. M. Rexen har oplevet kærlighed, storhed, svigt, smålighed, og han rejser både i sit indre og ydre rum som et åbent, nysgerrigt og rummeligt væsen.

M. Rexen komponerer sin musik helt uden konventionel begrænsning. Hans genre er ubestemmelig, men der er dem der mener, at han kommer til at revolutionere den skandinaviske scene. Rexens sange skaber møder mellem det eksperimenterende, tribale og kommercielle udtryk. Hans vokal er imponerende, og hans intensitet er dragende.

M. Rexen og hans musik er et bekendtskab ulig ethvert andet, der har mødet musikpublikummet indtil nu.

Fakta om M. Rexen-“Love in Three Stages”

UDGIVER: WE ARE SUBURBAN

Hør “Love in Three Stages”: KLIK HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.