Musikudgivelse: Kites and Komets “Do You Believe in Love Today?”

 
Kites and Komets aka Mikael Kærsgaard er klar med en ny single fra det kommende album “Do You Believe in Love Today?” Singlen er albummets titelnummer, et boblende, akustisk guitarbåret popnummer fyldt af tro, håb og kærlighed. Singlen er på gaden på langfredag, 30. marts.

Kites and Komets har været et etableret navn på den danske scene, siden Mikael vandt Karrierekanonen i 2011. Men de seneste år har der været stille omkring Kites and Komets – udadtil. Mikael har været i skriveeksil og arbejdet sig ind, og tilbage til, det udgangspunkt han holder af som sangskriver: Den gode sang, som holder bare med guitar og vokal. Og så er han blevet far. En livsforandrende begivenhed, som i høj grad har inspireret albummets store tematikker. Tiden, der bare går, og tegner vores liv imens.

SE OGSÅ: Køb musik på CD

Do You Believe in Love Today? spørger Mikael i sin sang, som løfter et nærmest filmisk narrativ, hvor scenen er sat mellem et par, der kører gennem Arizonas landskaber. Billedet er enkelt: Jeg tror på kærligheden, jeg håber, at du også gør, og jeg drømmer om, at det også er sådan i morgen.

Det er en sang der handler om at turde tro på kærligheden, på trods af de spøgelser vi render rundt med i bagagen. Om at stole på den, for kærligheden er det sidste håb, der er.

Do You Believe in Love Today? var ude på alle streamingplatforme den 30. marts. Singlen varsler samtidig nyt album fra Kites and Komets, som lander den 18. maj.

Mikael har indspillet og produceret albummet i samarbejde med Símun Ørgaard Mohr (bas), og Brian Batz (Sleep Party People) har mixet. Coveret er håndtegnet af kunstneren Jens Paldam.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.