Musik udgivelse: Sofia Hedia “SPØGELSER”

Sofia Hedia er klar med sin anden single – Spøgelser. Et stærkt elektro-poppet track med hitkvalitet og kærlighed til retro-synths.

Sofia Hedia turnerer i øjeblikket både med Søren Huss og Ida Nielsen. Samtidig har hun travlt med sit eget album, hvor fra Spøgelser er anden single.

Sangen handler om ikke at lade frygt og mistillid styre i en sådan grad, at man søger at kontrollere alt i et forhold. Det har jeg virkelig set ske i mange forhold – også i mit eget. Min ex-mand og jeg kæmpede en hård kamp, og det var en stor sorg at kaste håndklædet i ringen til “spøgelserne” – de mønstre, som bare gentog sig imellem os. Men jeg tror virkelig på, at man skal gøre alt hvad man kan! Så sangen handler om at kæmpe i mod de indre spøgelser og tro på det gode i et forhold, der er ved at slå revner” fortæller Sofia.

SE OGSÅ: Køb musik på CD

Der er sket meget siden Sofia Hedia sidst spillede ud som solist. Hun elsker stadig retro-synthesizer, og hendes sange er stadig på dansk, men sproget har bevæget sig mod en minimalisme, der giver plads til at zoome ind og ud. Fra et fysisk nærværs detalje til metaforisk storhed. Præcis ligesom musikken, i samarbejde med producer Aske Bode, har udviklet et langt mere enkelt og signifikant udtryk.

Spøgelser udkom på alle digitale platforme via DME den 22. juni 2018.

Det nye album udkommer ultimo 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.