Mere streaming af dokumentar film- og serier på DR

Mange streamer film og tv-programmer, blandt andet dokumentar film og serier. Derfor introducerer DR nu streaming af både nye danske og internationale dokumentar film og serier hver mandag.

Streaming af dokumentar film og serier for enhver smag

På DR vil der kunne streames dokumentarer, inden for et bredt repertoire, også med dokumentar film og serier der er målrettet seere med særlige interesser, for eksempel en ny amerikansk dokumentarserie om Vietnam-krigen og en svensk om Palme-mordet.

DR har desuden fokus på dokumentar film og serier der er rettet mod det yngre publikum, som er dem der streamer mest.

SE OGSÅ: Stream film og serier uden binding

Fremtiden er mere streaming af film, serier og dokumentarer.

Da flere og flere danskere vælger at streame film, serier og tv, er DR i gang med at omlægge strategien for måden deres programmer udkommer på.
DR satser på at nogle af deres programmer først bliver streamet på DRTV, og i nogle tilfælde kun dér. Og i den satsning spiller dokumentar film og serier en væsentlig rolle:

”Dokumentar er en genre, som kan noget helt særligt i forhold til at spejle verden og virkeligheden omkring os, og som samtidig egner sig godt til streaming. Det er derfor en helt oplagt ambition for DR, at DRTV skal være hjemsted for de bedste og mest troværdige danske og udenlandske dokumentarer,” har Publiceringschef DR medier, Peter Rosberg, udtalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *