Mere streaming af dokumentarfilm- og serier på DR

Mange streamer film og tv-programmer, blandt andet dokumentarfilm og serier. Derfor introducerer DR nu streaming af både nye danske og internationale dokumentarfilm og serier hver mandag.

Streaming af dokumentarfilm og serier for enhver smag

På DR vil der kunne streames dokumentarer, inden for et bredt repertoire, også med dokumentarfilm og serier der er målrettet seere med særlige interesser, for eksempel en ny amerikansk dokumentarserie om Vietnam-krigen og en svensk om Palme-mordet.

DR har desuden fokus på dokumentarfilm der er rettet mod det yngre publikum, som er dem der streamer mest.

SE OGSÅ: Stream film og serier uden binding

Fremtiden er mere streaming af film, serier og dokumentarer.

Da flere og flere danskere vælger at streame film, serier og tv, er DR i gang med at omlægge strategien for måden deres programmer udkommer på.
DR satser på at nogle af deres programmer først bliver streamet på DRTV, og i nogle tilfælde kun dér. Og i den satsning spiller dokumentarfilm og serier en væsentlig rolle:

”Dokumentar er en genre, som kan noget helt særligt i forhold til at spejle verden og virkeligheden omkring os, og som samtidig egner sig godt til streaming. Det er derfor en helt oplagt ambition for DR, at DRTV skal være hjemsted for de bedste og mest troværdige danske og udenlandske dokumentarer,” har Publiceringschef DR medier, Peter Rosberg, udtalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.