Lauritzen-prisen 2017
Fanny Louise Bernth og Patrick Baurichter modtager Lauritzen-prisen 2017, som årets nye skuespiltalenter.

Fanny Louise Bernth og Patrick Baurichter modtager begge Lauritzen Fondens Believe in You-priser, når Lauritzen Fonden uddeler priser inden for skuespil, film og TV.

Lauritzen Fondens Believe in You-priser har fundet 2 af Danmarks spirende skuespiltalenter til modtagelse af priser. Believe in You-prisen gives til et par unge talenter, der har gjort sig flot bemærket og som har markeret sig som store talenter med fremadrettet potentiale. I 2017 går priserne til skuespillerne Fanny Louise Bernth og Patrick Baurichter. Udover Believe in You-priserne uddeles også Lauritzen Fondens Visionspris, Lauritzen Fondens Wauw-pris og Lauritzen Fondens Backstagepris – og den nyindstiftede Børne- og Ungepris.

Lauritzen-prisens 25 års jubilæum

Lauritzen-prisen er blevet uddelt  siden 1993 og har altså 25 års jubilæum i 2017. Prisen der er en af de største skuespilpriser i Danmark, består af 250.000 skattefri kroner, der årligt gives til en mandlig og en kvindelig skuespiller.

Ny pris til børn og unge

Som noget nyt introducerer Lauritzen Fonden i 2017 en Børne og Unge-pris. Prisen gives til produktioner og projekter inden for teater, film, radio og TV – eller noget, der går på tværs af disse platforme. Priskomiteens bedømmelse vægter projekter, der har børn- og unge som målgruppe, og desuden har taget hånd om et relevant emne i øjenhøjde med sit publikum.

SE OGSÅ: Gavekort til oplevelser i København… KLIK HER

Fakta om Lauritzen-prisen 2017

HVOR: Folketeatret, Nørregade 39, 1165 København K

HVORNÅR: søndag den 10. september 2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *