KUNST

Køb kunst og malerier til hjemmet


Kunstmaler Mette Vester har farverige abstrakte malerier som passer godt som kunst i hjemmet og som kunst til firmaer.

Gå til Mette Vester´s hjemmeside… KLIK HER


Hos 99skulpturer.dk er et besøg værd hvis man er på udkig efter kunst i form af bronzeskulpturer, tinskulpturer og plexi glas skulpturer. Skulpturerne hos 99 skulpturer er fra følgende kunstnere Palle Mernild, Kerstin Stark, Lone Völcker og Luise Kött-Gärtner.

På 99skulpturer.dk finder man skulpturer fra kr. 500,- og opefter.

Gå til hjemmesiden 99 skulpturer… KLIK HER


Ledes der efter litografisk kunst fra internationale danske kunstnere, så tag et kig på Boozeartgallery.com. På hjemmesiden kan man finde grafik og andre værker på papir fra ledende kunstnere i Danmark og Norden.

Gå til hjemmesiden Boozeartgallery.com… KLIK HER


Kunst i hjemmet

Hvad med et smukt maleri eller en flot og spændende skulptur. Kunst i hjemmet har fået en stigende betydning, og den kunst man omgiver sig med i sit hjem, siger lige så meget om beboerne, som de bøger der er i reolen.

Kunst giver personlighed til hjemmet, og det kan fuldstændigt ændre et rums udtryk. For eksempel kan man opnå en dybde og en sanselighed med skulpturer til hjemmet. Og man sætte et rums stemning med malerier, plakater og anden billedkunst.

Hvilken kunst skal man købe?

Nogle gange kan man bruge kunst som en investering, men når man ønsker at indrette sit hjem med kunst, er det vigtigt at man køber kunst som man selv syntes godt om. Der er ingen ide i at, spekulere over om det er dyr kunst eller hvad andre mener om lige præcis det kunstværk du har anskaffet dig. Mange store kunstsamlere vil give dig det samme råd, nemlig at kunst skal købes af lyst og fordi man kan lide det.

Lad dig inspirere af leverandørerne på denne side, når du skal finde kunst til hjemmet. For det er vigtigt at se kunst, inden man vælger sin kunststil. En anden god måde at finde sin kunstsmag på, er ved at tage et museumsbesøg, hvor du kan lade dig inspirerer  til at at finde ud af hvilken kunst der passer til lige præcist til dit hjem.