KULTUROPLEVELSER KØBENHAVN


Udgivet i samarbejde med celebratio.dk


Oplevelser i København og omegn


Tivoli

Tivoli er altid et besøg værd. Den gamle have midt i København er et yndet udflugtsmål, for både Københavnerne og dem der besøger byen. En af de store oplevelser er højtiderne, hvor Tivoli er pyntet ekstra flot. I efterårsferien, har Tivoli for eksempel pyntet op til Halloween med hyggelig uhygge. Og en af de store oplevelser er Jul i Tivoli, så kan det faktisk ikke blive ikke mere julet, Tivoli er fyldt med hygge – boder med klejner, gløgg, æbleskiver og kandiserede æbler.

www.tivoli.dk


Louisiana Museum of Modern

Louisiana Museum of Modern Art, som byder på store kunstoplevelser. På Louisiana, der ligger i Humlebæk, mødes kunsten, naturen samt arkitekturen i et fantastisk samspil. Museet byder hver år på 6-10 særudstillinger udover en permanent samling, der er blandt de største i Skandinavien.

www.louisiana.dk


Wallmans dinnershow i Cirkusbygningen

Wallmans Dinnershow er god mad, underholdning og fantastisk stemning i magiske omgivelser. Imens der nydes en udsøgt 4-retters middag, opleves en perlerække af fantastiske shownumre under Cirkussalens smukke kuppel. Slut aften i byens største natklub. Wallmans Dinnershow er en oplevelse midt i København, hvor man er garanteret en aften hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes.

www.wallmans.dk


KeyHunt Live Escape Game

KeyHunt er et sjovt “live escape game” i København, hvor en gruppe på mellem 3 og 5 personer bliver lukket inde i et rum med opgaver, mysterier og ledetråde. I løbet af 1 time skal deltagerne, i samarbejde, finde frem til løsningerne…

www.keyhunt.dk