Køb kunst

Køb malerier, plakater og skulpturer.

sponsoreret indhold


Galleri Mernild der står bag 99 skulpturer.dk der er en webshop med salg af skulpturer. Her kan du finde både store og små bronzeskulpturer, tinskulpturer og plexi glasskulpturer, fra kunstnere som Palle Mernild, Kirstin Stark, Lone Völcker og Luise Kött-Gärtner.

SE MERE HER


Farverige abstrakte malerier som passer godt ind i moderne byggeri, til både privat og erhverv.  Flere størrelser: små, mellemstore og store malerier. Mulighed for at  låne malerier for at, se om de passer i hjemmet, du står selv for fragten frem og tilbage.

SE MERE HER


Aurea Living er en hjemmeside der designer og sælger  plakater med en grafisk designprofil. Sortimentet omfatter plakater, postkort og tryk i moderne grafisk stil. På hjemmesiden kan du også finde forskellige tema plakater og illustrationer, som plakater med tekster, plakater med byer og lande samt plakater til børneværelset.

SE MERE HER


Malerier, plakater og skulpturer til hjemmet

Der er stadig flere og flere benytter sig af internettet, når der skal købes kunst til hjemmet. Der er da også mange fordele, ved at købe malerier, plakater og skulpturer på nettet. Udbuddet af kunst der kan købes online er stort og varieret, og så er det nemt og bekvemt at, kunne sidde derhjemme i ro og mag, og surfe rundt i det store udvalg af kunst, der sælges via internettet.

Når der skal vælges kunst til ens hjem, så er smag og behag jo vidt forskelligt, og stilen skal passe til resten af hjemmet. Derfor er det en stor hjælp at kunne se det store udvalg af kunst som der tilbydes på internettet.

Placeringen og belysningen af kunst

Når du skal købe malerier eller skulpturer til hjemmet, skal du være opmærksom hvor i hjemmet du placerer dit nye kunstværk, og ikke mindst skal du være opmærksom på lysindfaldet i det rum som kunstværket skal være i. Der kan nemlig være stor forskel på, hvordan et kunstværk ser ud, alt efter hvor i rummet det er placeret, mængden af lys og hvor lyset kommer fra. Du vil opleve at kunstværket fuldstændigt kan forandre udtryk alt efter hvor i rummet det er placeret. Overvej også hvilken elektrisk belysning der skal stå for lyset om aftenen i det rum hvor maleriet eller skulpturen befinder sig i, så du sikre dig at, du selv er tilfreds.

Køb af kunst: smag eller investering?

Når du skal købe kunst til hjemmet, skal man så gå efter smag eller investering? Svaret er et rungende: efter smag! For det første så er der ingen der kan holde ud at have kunst i sit hjem, som ikke passer til hjemmet. For det andet er der ingen der ved om kunstværket stiger i pris. Priserne på de enkelte kunstnere og deres værker, stiger og falder alt efter hvad markedet efterspørger. Og hvem ved måske er det kunstværk du har købt, lige præcist det der om 10-15 år pludseligt er mange penge værd.