Geostorm

Sponsoreret indhold

“Geostorm” er en katastrofefilm i klassisk stil. Jorden står i 2019 over for en stor trussel, da der har været en række uforudsigelige naturkatastrofer.  Alle verdens ledere bliver enige om en plan, hvor der skabes et satellitsystem, der kan holde det katastrofale klima i skak. Men der er noget, der går helt galt, og netværket, som ellers skulle beskytte Jorden, begynder i stedet for at angribe jorden. Menneskeheden står nu overfor en helt reel trussel om udslettelse da en såkaldt geostorm er på vej, og truer med at ødelægge alt og alle væk, på sin vej. Verdens ledere må endnu engang stå sammen, denne gang for at stoppe den truende geostorm. Men det er som om at der er  nogen, der modarbejder dem.

KM´s vurdering af “Geostorm”

Filmen “Geostorm” skal helt klart ses, hvis man er til action i højt tempo og flotte visuelle effekter. “Geostorm” kører konstant i højeste tempo og der ikke et øjebliks ro. Det er en film hvor man skal holde tungen lige i munden og følge med for ikke at misse vigtige detaljer, da plottet  i filmen godt kan være lidt indviklet. “Geostorm”  har, ud over hovedhistorien, desuden en række gode side historier, hvor man følger nogle enkelte personer der prøver at flygte fra den visse død.

Se også: Film og TV-serier online

Fakta om Geostorm

SKUESPILLERE: Gerard Butler, Abbie Cornish, Ed Harris, Andy Garcia, Jim Sturgess, Robert Sheehan, Alexandra Maria Lara, Mare Winningham, Daniel Wu, Jeremy Ray Taylor

ORIGINALTITEL: Geostorm

INSTRUKTØR: Dean Devlin

COPYRIGHT: Warner Bros.

CENSUR: Tilladt for børn over 11 år


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.