Ganløse revyen 2019

Liselotte Krogager tager førersædet på Ganløse Revyen 2019

Liselotte Krogager skal igen i år stå på scenen på Ganløse Revyen. Men i år skal hun løbe lidt stærkere, for hun sætter sig også i instruktørstolen.
Sidste år fejrede hun sit 40års revyjubilæum på Ganløse Revyen, hvor hun også blev nomineret til Årets Dich ved Revyernes Revy.

Det er bestemt ikke første gang Liselotte skal instruere en revy. For udover at have stået på revyscenen i over 40 år, i alt lige fra Grenå Revyen hvor hun debuterede til Rottefælderevyen i Svendborg, så har hun instrueret et utal af revyer som Søndersø Revyen, Studenterrevyen og Revy i Teltet.

Liselotte har en stor kærlighed til Ganløse Revyen. Hun elsker det intime i den lille scene, hvor man trækker vejret sammen med publikum. Hun siger, at det er en totaloplevelse, både for skuespiller og publikum, med
hele den unikke stemning der på kroen.

Selvom Liselotte har stor erfaring som både skuespiller og instruktør, så har hun valgt at tage Jan Hertz, som tidligere har instrueret Ganløse Revyen, som konsulent. Han skal være mine ekstraøjne, siger hun. Jeg
kan jo ikke både stå på scenen og se det hele ude fra. Så derfor har jeg valgt at have Jan Hetz med når vi skal gennemspille det hele.

Liselottes hold består i 2019 af lige dele nye ansigter og lige dele gengangere. Martin Knudsen, er et kendt ansigt på Ganløse Kro gennem mange år, hvor han har optrådt med sin faste partner Stine Bruun. Sidste år var han også med i Ganløse Revyen.

Det ene nye ansigt på Ganløse Kros scene er Kim Hammelsvang, som har været en af hovedkræfterne bag Kerteminderevyen. Han er bedst kendt for sin flotte karriere på flere af de danske teatre, som Det Ny Teater, Odense Teater og Folketeateret. Mange vil sikkert genkende ham fra tv-serierne Forbrydelsen og Dobbeltgænger.

Kapelmesteren, Christian Berg, er også et nyt ansigt på Ganløse Kro. Christian er en fantastisk dygtig orkesterleder, og ikke mindst, en lige så dygtig sanger og skuespiller, hvor man ofte kan se ham på Det Ny
Teaters scene. Han er uddannet sanger og dirigent på Det kongelige Danske Musikkonservatorium.

Musikeren Josef Aarskov, har været med i Ganløse Revyen flere gange, sidst i 2013. Han har faktisk også lagt stemme til en Ganløse Revy-reklame. For ud over at være musiker, så kan Josef også skrive komponist, speaker og lysdesigner på sit visitkort.

Liselotte elsker traditioner og hun siger, at lige som de andre år, så skal revyen først og fremmest være folkelig og sjov – og så skal den være musikalsk, men derfor må publikum gerne få en lille overraskelse med
hjem.

Fakta Ganløse revyen 2019

HVORNÅR: 14/6 – 30/8 -2019
HVOR: Ganløse Kro Bygaden 30 3660 Stenløse Tlf.: 48 18 30 01
www.ganlosekro.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.