FREDERIKSSUND VIKINGESPIL: Heids Hævn

Et af sommeren 2018s store oplevelser for hele familien bliver Frederikssund Vikingespil. Vikingespillet i Frederikssund er, ud over at være verdens ældste vikingespil også, det mest traditionsrige udendørs teater i Danmark. Faktisk så har man kunnet se vikingespillet siden 1952 på friluftsscenen i Frederikssund.

Vikingespillet i Frederikssund genskaber vikingetidens farver, mennesker og drama. Forestillingerne bygger på den danske sagnlitteratur. Som publikum er man garanteret en uforglemmelig oplevelse med spænding, dramatik og humor, drabelige fægtekampe, gnistrende sværd, fede lyseffekter og fakkeloptog, og ikke at forglemme,de traditionsrige lurblæsere.

Vikingespillet 2018: Heids Hævn

Vikingespillet 2018 i Frederikssund udspiller sig i en tid hvor der er krig og kaos i Midgård, og hvor jættekvinden Angerboda spreder ondskab og splid. I et desperat forsøg på at drive hendes ondskab ud af verden, brænder guderne Angerboda på et mægtigt bål.
Midt i alt dette vokser to drenge, Helge og Lauge, op i Midgård. Helge er forældreløs, men Lauge, der er høvdingesøn, tager ham til sig, og de to bliver som brødre.
Men nogle ting kan ikke dø, og Angerboda vender tilbage fra dødsriget som den yngre jættepige, Heid, for at tage en grusom hævn. Hun vil starte Ragnarok, verdens undergang.

Fakta om Frederikssund Vikingespil 2018

TITEL: Heids Hævn

HVOR: Frederikssund Vikingespil / Friluftsscenen, Kalvøvej 26, 3600 Frederikssund

HVORNÅR: 22. juni – 15. juli 2018

VARIGHED: ca. 2 1/2 time inkl. pause

Instruktion: Louise Schouw

Forfatter: Morten Bonde Stenger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.