Fredagsrock i Tivoli: Scarlet Pleasure

annonce
Billetter til events verden over

På fredag den 24. august 2018, står Scarlet Pleasure klar på Plænen i Tivoli, hvor publikum med garanti bliver blæst væk af bandets dynamiske tempofyldte popsange med forsangeren Emil Golls betagende falset. 

Det er en talentfuld trio der spiller til Fredagsrock i Tivoli d.24. august. Det er nemlig bandet Scarlett Pleasure, der er et af tidens største og mest progressive popnavne , der besøger den gamle have. Og trioen er kendt for, at de ikke skuffer deres fans.

Trioen har op til flere hits i deres bagkatalog:  The Strip, Good Together, Wanna Know, Superpower, Deja Vu .

Det er ikke første gang Scarlet Pleasure optræder i Tivoli, det er faktisk fjerde år i træk. Fredag den 24. august 2018 står Scarlet Pleasure så atter klar på Plænen i Tivoli. Forventningen er at, Scarlet Pleasure med deres forrygende liveshow,  endnu engang  formår at tiltrække et enormt publikum til Fredags Rock i Tivoli.

” Vi er enormt glade for at præsentere Scarlett Pleasure igen. Det er første gang de står alene på scenen til Fredagsrock – det viser hvor meget der er sket med bandet de sidste år. Det er et privilegie at se endnu et dansk band med internationalt potentiale her i Tivoli!” Udtaler Tivolis nye programchef Thor Feilberg.

SE OGSÅ: Billetter til koncerter udland

Fakta om Fredagsrock i Tivoli: Scarlet Pleasure

HVOR: Tivoli København

HVORNÅR: 24-08-2018 kl. 22,00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.