Fire navne udtaget til Danish Vibes

Fire danske acts, Mambe & Danochilango, Basco feat. Jullie Hjetland, Janne Mark og Kenneth Dahl Knudsen, er af en tysk jury udvalgt de ftil at deltage i Danish Vibes 2018. Tempi og JazzDanmark er de 2 organisationer der står bag showcasen, som har stor succes med at give danske musikere mulighed for at etablere sig på  det Tyske marked, der er det 3. største musik marked i verden.

Den musiske eksportsucces, Danish Vibes, fortsætter med at sætte fokus på det tyske marked.

Igen i år oplever Tempi og JazzDanmark stor interesse for deres tyske eksportprojekt Danish Vibes. Med en jury bestående af tyske koncertpromotors, booking agenturer, PR-agenter og pladeselskaber er fire navne netop blevet udvalgt til at deltage i forløbet, der kulminerer i en stor showcase i Hamborg i november.

Tempis projektleder Loa Opstrup udtaler:“De sidste par år har vi kunnet mærke en stigende efterspørgsel fra tyske bookere og pladeselskaber på dansk musik, og samtidig har danske musikere stor interesse i at komme ind på det tyske marked. Derfor er eksportprogrammet Danish Vibes en vigtig platform for vores arbejde med målrettet at styrke den danske scene indenfor roots, folk, world og jazz i forhold til international musikeksport”.

SE OGSÅ: Køb musik på CD

Danish Vibes sender danske orkestre for 6. gang

I år er det 6. gang, at Danish Vibes sender danske orkestre igennem et forløb bestående af showcases, messedeltagelse, PR, performance-træning og ikke mindst strategi i forhold til det store tyske musikmarked. Erfaringen er, at forløbet, som munder ud i showcasen i Hamborg for mere end 100 branchefolk, har stor effekt i forhold til at skabe kontakt til potentielle samarbejdspartnere.

“Danish Vibes’ platform medvirkede til, at vi i første omgang fik kontakt til et tysk bookingselskab. Det har nu ført til, at vi har fået lavet en aftale med et europæisk bookingselskab. Så mikset mellem at fokusere vores energi på Tyskland og så DV’s netværk har været rigtig gavnligt for vores kvartet.” udtaler  Anders Filipsen fra Travelling Tribes, der er tidligere deltager i Danish Vibes.

To af af navnene på SPOT fesrivalen

To af navnene, der er udtaget til Danish Vibes, er også repræsenteret på årets SPOT-festival. Man kan opleve Mambe & Danochilango torsdag den 10. maj kl. 21.40 i Rå Hal og og Basco Feat. Jullie Hjetland fredag den 11. maj kl. 18.15 i Rå Hal i Aarhus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.