FILM og TV-SERIER ONLINE

Sponsoreret

Find, lej og stream film online via SF anytime. Der kræves ingen medlemskab og man binder sig heller ikke til en fast periode.


For at se SF Anytime´s store udvalg af film og TV serier… KLIK HER


Kan man godt lide at se film og TV-serier online, men er træt af medlemskaber af streamingstjenester, hvor man skal binde sig for en kortere eller længere fast periode. Så er der et alternativ. Hos SF Anytime kan man leje eller købe film og TV serier, som man kan se online.

Man skal ikke binde sig i et fast medlemskab, og man binder sig heller ikke til en fast periode, men man skal dog registrer sig hos dem, men det er helt gratis. Man betaler nemlig kun for de film og TV serier som man lejer eller køber. Man kan se SF Anytime online via alle devices som for eksempel computer, tablet, Smart-TV, IOS og Android apps, ligesom filmene også kan ses via Chromecast streaming.

Om filmtjenesten SF Anytime

SF Anytime er en online filmtjeneste, hvor man har mulighed for at købe eller leje film, tv-serier og anden audiovisuel underholdning.

Med SF Anytime kan man se film og TV-serier, lige præcis når og hvor det passer en. SF Anytime tilbyder lejefilm online, så man  kan se film og TV-serier på computer, tablets og Smart TV

Der dukker hele tiden nye film op hos SF Anytime, og de er berømte for at have de nyeste film først. Filmsamling hos SF Anytime rummer tusindvis af film og TV-serier som man kan se hele døgnet. Når man har valgt en film eller en TV-serie, man  ønsker at se, så betaler man bare med Dankort, kreditkort, herefter kan man se den valgte film så mange gange man vil til inden for 48 timer. Priserne for en film eller en TV-serie starter helt nede ved kr. 9,-.


For at se SF Anytime´s store udvalg af film og TV serier… KLIK HER