FILM DVD

Masser af DVD film

Der er ikke noget så hyggeligt, som at sætte en god film på afspilleren, og så ellers gå igang med at slappe af og hygge sig med en god film.

Fordelen med film på DVD er at man altid er sikker på at kunne se den, selv uden en internetforbindelse. Og når man selv ejer filmen, så ved man også at den er tilgængelig når man vil se den. Hvis man “kun” har filmen via en af streamingtjenesterne, så er det ikke sikkert de har den, næste gang man vil se den, da der faktisk er ret stor udskiftning af film og TV serier på de enkelte tjenester.

Oftest kan man heller ikke finde de ældre film og TV serier på streamingtjenesterne, og kan man finde dem, så er det langt fra sikkert at det er med danske undertekster. Så hvis man har en film eller TV serie, af lidt ældre dato, som man ønsker at se eller gense, så er den letteste løsning som regel at købe filmen eller TV serien på DVD.

Hos de leverandører, som findes på ovenstående liste,kan du finde alle de TV-serier og film på DVD, som du elsker, og måske ikke lige kan finde på en af de mange filmtjenester på internettet.

Film DVD kategorier

Hos de leverandører som præsentres på denne side, kan man finde film på DVD inden for disse kategorier: Action – Anime – Biografier – Box Sæt – Danske Film – Diverse – Dokumentar – Drama – Eventyr – Familie – Gyser – Julefilm – Komedie – Krig – Krimi – Motion – Musical – Musik – Romantik – Sci Fi – Stand Up og Shows – Svensk – Thriller – Til Børn – TV serier – Western.

Så god fornøjelse med din næste film DVD.