Bog: “Den, Der Lever Stille” Af Leonora Christina Skov.
Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv og sit liv. Om den ensomme Christina, der vokser op i et rødt parcelhus i Helsinge med en plan: Hvis bare hun opfører sig almindeligt, får topkarakterer og ikke gør sin mor ked af det eller sin far vred, kan det være, at de kan elske hende. Og om den unge litteraturstuderende, der på trods flytter til København for at genskabe sig selv som forfatteren Leonora og til sine forældres rædsel forelsker sig i en kvindelig præst. ”Når du ligger i rendestenen, skal du nok komme hjem”, siger hendes far, men så tager Leonoras raseri og livslyst endelig over.

Den, der lever stille er en stærk fortælling om at miste det hele og finde sig selv, om at håbe på en forklaring og hige efter sin mors kærlighed langt ind i døden.

Køb “Den, Der Lever Stille” af Leonora Christina Skov hos GUCCA… KLIK HER

KM´s vurdering af Den, Der Lever Stille

Leonora Christina Skov´s nye roman”Den, der lever still”, kan vær svært at lægge fra sig, når man først for begyndt at læse den. Den er både særdeles velskrevet og vedkommende, og på trods af sit udgangspunkt, så bliver den aldrig sentimental.

Leonora Christina Skov fanger læseren med sin elegant skrivekunst, og som læser bliver man ramt på sine følelser, samtidigt med at man imponeres af Leonora Christina Skov´s evne til at fortælle en så ægte historie, hvor det er tydeligt at hun prøver at forstå sin mor og dennes handlinger.

Hvis man er til bøger, der handler om forældre og børn, og ikke mindst det om at finde sig selv, så kan “Den der lever stille” helt klart anbefales

SE OGSÅ: Køb bøger

Fakta om Den, Der Lever Stille

FORFATTER: Leonora Christina Skov

GENRE: Skønlitteratur

UDGIVELSESDATO: 11-01-2018

ANTAL SIDER: 384

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.