Berrit Kvornings bog ‘Bliv set – hørt – husket’ storsælger

Mindre end et år efter udgivelsen af Berrit Kvornings bog ‘Bliv set – hørt – husket’ udkommer den allerede i 3. oplag.

Skuespilleren Berrit Kvornings små, genkendelige eksempler fra hverdagen og historier fra scenekanten, den afslappede stil og det ligefremme sprog har gjort det nemt og sjovt at tage ordet.

Den lille, praktiske opslagsbog er gået rent ind i mange og meget forskellige sammenhænge.

  • Hos dem, der gerne vil holde tale for konfirmanden eller brudeparret.
  • Hos de unge, der skal til eksamen eller fremlægge et emne i klassen.
  • Hos studerende, tillidsrepræsentanten og arbejdssøgende, der skal formidle klart, tydeligt og personligt.
  • Selv garvede talere og foredragsholdere har annekteret den som opfrisker af deres personlige stil og som leveringsdygtig i yderligere fif og tips.

SE HER: Find din bog her

På boghandlerens hylder står 3. oplag klar i en let revideret udgave til glæde for forårets fester og fejringer – foruden eksamenstiden – både som gaveidé og som opslagsbog for talere i alle aldre. Tag ordet – det er ikke indviklet! /- det er helt ligetil! Berrit Kvorning udtaler:  ‘Det har været en glad overraskelse for mig, at så mange har taget bogen til sig – både som hyggelæsning og som handy opslagsbog, når det er tid at stille sig op foran andre mennesker. Jeg har fået meldinger fra såvel unge og ældre som nye og garvede talere, som har fundet tips i bogen, der gør det nemt og sjovt at stille op – små ændringer kan skabe store virkninger. Det glæder mig rigtig meget, når jeg møder læserne, at de bruger bogen helt efter egen model – bladrer og plukker det vigtige for dem, eller læser det hele – det er helt fint for mig. Det vigtige er at give baghjul til PræstationsAngst og opleve PræstationsGlæde i stedet’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.