a-ha indtager Plænen i Tivoli

Det norske band a-ha, giver for første gang siden 2002 koncert i Danmark. Koncerten med a-ha er deres eneste i Danmark i 2018, og de gør deres entré på Plænen i Tivoli den 27. juli klokken 22.00. Koncerten er en del af Tivolis Fredagsrock program.

Udsigt til stilsikre a-ha hits

a-ha lagde i 1984 både Europa og USA fladt ned med hittet Take On Me, hvor musikvideoen vandt priser på stribe og den dag i dag fremstår den som et MTV mesterværk. Siden fortsatte a-ha med at erobre verden ned med stilsikre hits som The Sun Always Shines on TV, Forever not Yours og Manhattan Skyline. De fleste vil nok også nikke genkendende til titelsangen til Bond-filmen The Living Daylights, der for længst har indskrevet sig som en James Bond-evergreen.

”Er man født i 1980 eller før står a-ha stadig lysende klare. Det gælder ikke mindst numre som The Living Daylights og Take on Me samt den ikoniske musikvideo til sidstnævnte. Den gode nyhed er, at de kommer til København for første gang i 15 år. Og den endnu bedre nyhed er, at bandet er meget mere end et nostalgi-act – de kommer i topform og med nye, flotte anmeldelser fra ledende britiske kritikere. a-ha bliver utvivlsomt en af de store koncertoplevelser i Tivolis helt særlige atmosfære, der dufter af sommer, fællesskab og tradition hver eneste fredag i hjertet af København.” udtaler Tivoli underdirektør Kultur Tivoli Nikolaj Koppel.

a-ha har siden deres comeback på den internationale scene gjort det fremragende og de kommer til Danmark i forlængelse af en stor verdensturne. På deres Electric Summer 2018 turné er de ude for at spille deres største hits men også nyt materiale. Når a-ha kommer til Tivoli, så er alle forudsætningerne til stede for at det bliver en magisk sommeraften, når fjerne hvin fra Rutschebanen blander sig med duften af blomster og madkrydderier som optakt til koncerten på Plænen.

SE OGSÅ: KØB MUSIK PÅ CD

Mere om a-ha i Tivoli

a-ha veksler mellem synthpoppede hitliste pletskud og storslåede ballader båret af forsangeren Morten Harkets karakteristiske vokal og backet op af guitarist Pål Waaktaar-Savoy og Magne Furuholmen på keyboard.

a-ha har turneret i hele verden, huseret på de eftertragtede hitlister i USA og England samt adskillige steder i resten af verden – a-ha er det første norske band, der har opnået en #1 på US Billboard Chart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.